Chainable heeft vorige week een circulytics score van de Ellen MacArthur Foundation mogen ontvangen. Circulytics is voor het bedrijfsleven de meest uitgebreide tool om prestaties op het gebied van circularieit te meten. De tool is instaat om de volledige circulariteit van een bedrijf in kaart te brengen. De Circulytics scorekaart geeft een overzicht en analyse van de voortgang van een bedrijf op weg naar een circulaire economie, via twee overkoepelende categorieën ‘Enablers’ en ‘Uitkomsten’. 

Score van Chainable

Chainable heeft als organisatie een A- ontvangen. Dit is de op een na hoogste score binnen het puntensysteem van de Circulytics tool. Daarnaast hebben een advies ontvangen om onze keukens nog circulairder te maken. We zullen onze aandacht hoofdzakelijk focussen op de supplychain rondom onze circulaire keukens, om zeker te zijn dat alle materialen daadwerkelijk bij ons terugkomen. Dit is dan ook een van de belangrijkste beweegredenen voor ons om onze keukens via ons Kitchen-as-a-Service model beschikbaar te stellen. Zo hebben u en uw huurders altijd zorgeloos een goed functionerende keuken en weten wij zeker dat alle materialen en componenten op de juiste manier in onze circulaire keten blijven. Zo proberen we samen onze keukens daadwerkelijk 100% circulair te maken.
Circulytics A-

*Disclaimer: De Ellen MacArthur Foundation heeft Chainable enkel voorzien van een Circulytics score, aan de hand van de door ons verstrekte informatie. De Ellen MacArthur Foundation heeft ons niet onderschreven, noch hebben zij de door ons  verstrekte informatie geverifieerd.  

Leave a Reply

Samen op weg naar 100% circulaire keukens.

Chainable

Hercules 4
5126 RK  GILZE
Nederland

T: +31 (0) 85 485 0909
E: hello@chainable.nl