Skip to main content

Simon Rombouts mocht namens Chainable de Nationale Innovatie- en Duurzaamheidsprijs Wonen categorie Producten in ontvangst te nemen, een hele eer!

‘De jury was van mening de prijzen dit jaar uit te loven aan twee bedrijven die de duurzaamheid zoeken in hergebruik van materialen. Chainable is daar, door middel van circulariteit, modulariteit en losmaakbaarheid, een mooi voorbeeld van’ aldus Bart Weijers.

We zijn ontzettend trots en vereerd dat we als team deze mooie prijs hebben mogen ontvangen, het geeft ons weer een boost om circulariteit in de keukenbranche de standaard te maken!

Wat de Jury zei over Chainable

Chainable levert de eerste echte circulaire keuken, speciaal ontworpen voor woningcorporaties en institutionele beleggers. Deze demontabele keuken kan volledig worden hergebruikt en is alleen verkrijgbaar via Kitchen-As-A-Service (K-A-A-S) waarmee volledige ontzorging wordt geboden voor een vast bedrag per maand. Zo maakt Chainable circulariteit en duurzaamheid bereikbaar voor ieder segment. Een Chainable keuken stelt verhuurders in staat om grip te krijgen op het keuken gebonden energieverbruik van woningen. Een Chainable keuken wordt altijd voorzien van de meest energiezuinige apparaten.

De circulaire keukens van Chainable hebben een stalen, klikbaar frame als basis. Hiermee voorkomen ze onnodige kosten voor tegelwerk en afwerking. De keukens worden geplaatst als volledig meubel, inclusief achterwand en bovenkastjes, in een woning. Zo kunnen ze niet alleen sneller monteren en demonteren, maar laten ze woningen ook nog eens onbeschadigd achter. Alle Chainable keukens worden standaard geleverd met BOSCH-apparatuur, Blum ladesystemen, Arte granieten bladen en plaatmateriaal van 100% herwonnen hout. De keuken blijft van Chainable, waardoor hergebruik van materialen is gegarandeerd. Een Chainable keuken heeft een lange levensduur, minder plaatmateriaal en blijft circulair in gebruik.

innovatie duurzaamheid prijs simon
 

Leave a Reply

Close Menu

Samen op weg naar 100% circulaire keukens.

Chainable

Hercules 4
5126 RK  GILZE
Nederland

T: +31 (0) 85 485 0909
E: hello@chainable.nl