Skip to main content

Van circulariteit hebben wij wel K-a-a-S gegeten

Wij verzorgen alle service en onderhoud aan jouw keukens zodat jij en jouw huurders altijd verzekerd zijn van een goed functionerende keuken. 

K-a-a-S smaken

Kitchen-as-a-Service stelt ons in staat daadwerkelijk grip te houden op alle materialen gebruikt in onze keuken. Een K-a-a-S contract heeft een looptijd van 15 of 20 jaar en is verkrijgbaar in verschillende smaken.

Daarbij zit er verschil in welke elementen van de keuken gehuurd worden of aangeboden worden middels een koop – terugkoopverklaring. Waarbij de keuken en/of de apparaten aan het einde van de levensduur worden teruggekocht door Chainable.

In beide gevallen wordt alle service en onderhoud door ons verzorgd en zijn we samen verzekerd dat alle materialen van de keuken in de circulaire keten blijven.

Voordelen Kitchen-as-a-Service Chainable

De voordelen van K-a-a-S

Wij selecteren materialen met een duurzaam karakter en een lange levensduur. Dankzij de duidelijke afspraken betreft refurbishment, remanufacturing en recycling ben jij altijd verzekerd van een restwaarde.

Om de levensduur van de gebruikte materialen en componenten te garanderen, coördineren wij met Kitchen-as-a-Service alle service en onderhoud aan onze keukens. Zo kunnen jij en jouw huurders altijd zorgeloos genieten van goed functionerende Chainable keukens.

Benieuwd waar we dit vandaag al doen?

Bekijk onze projecten

Een total Cost of Ownership

Circulariteit is niet duurder. Bij onze keukens wordt alleen de schil van de keuken vervangen bij een refurbishmoment en de keuken vergt minder onderhoud, daardoor ligt de Total Cost of Ownership (TCO) van onze keukens lager dan die van een lineaire keuken.

Zo is er bij een Chainable keuken géén tegelwerk meer nodig, zijn de WCD’s geïntegreerd en is het blad onderhoudsvriendelijk.

Benieuwd hoe onze circulaire keukens vergelijken met je huidige lineaire keukens?

Vraag een offerte aan
KItchen-as-a-Service TCO

Volledig ontzorgd met K-a-a-S

Dankzij Kitchen-as-a-Service, ofwel K-a-a-S, krijgt u grip op het materiaal en energieverbuik van uw keukens. Zo weet u exact hoeveel uw keukens kosten gedurende het contract en dragen we samen zorg dat alle materialen en componenten direct hergebruikt worden.

Zo werken we samen aan een keukenwereld zonder afval.

Blijf op de hoogte en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

U krijgt direct onze laatste nieuwsbrief toegestuurd zodat u direct up-to-date bent over onze ontwikkelingen.

Houd uw spamfolder in de gaten!

Close Menu

Samen op weg naar 100% circulaire keukens.

Chainable

Hercules 4
5126 RK  GILZE
Nederland

T: +31 (0) 85 485 0909
E: hello@chainable.nl