Wij zijn Chainable.

Een beweging met een doel.
We zijn omdenkers en practivisten.

 

We motiveren anderen met het juiste voorbeeld.
Een circulaire economie in balans met mens en milieu.

 

Wij geloven in transparantie. Niet in circulariekoek.
Een eerlijke prijs voor een eerlijk product.
We geven je graag een kijkje in onze keuken.
Nu en in de toekomst.

 

We nemen verantwoordelijkheid voor ieder product dat we maken.
Omdat circulariteit bijdraagt aan de leefbaarheid van onze planeet.
We maken onze partners, klanten en leveranciers bewust van hun verantwoordelijkheid om de keten te sluiten.
Want circulair zijn, dat doe je samen.

 

Wij geloven dat de transitie al in volle gang is.
De transitie naar een circulaire samenleving.
Het nieuwe morgen begint vandaag.
Doe jij ook mee?

Het Chainable Team

Chainable is een jonge en snelgroeiende start-up gevestigd in Gilze, Noord-Brabant. Samen streven wij naar een circulaire samenleving zonder afval. Een wereld waarin de keten gesloten is en de menselijke druk op ecosystemen is geminimaliseerd. Dit kunnen wij echter niet alleen! We zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde baanbrekers die ook eigenhandig de wereld willen veranderen. Ben jij zo iemand?

Kijk dan welke vacatures wij open hebben staan en wellicht werk jij binnenkort samen met ons aan een circulaire samenleving!

Bekijk onze vacatures
Sustainable Growth Officer

Julia Boesenach

Julia Boesenach is opgegroeid in de omgeving van Den Haag. Tijdens haar studie Industrieel Product Ontwerpen in Rotterdam heeft ze haar creatieve en oplossingsgerichte houding ontwikkeld. Ze is vervolgens verhuisd naar Nijmegen voor de master Circulaire Economie, waar ze als veranderkundige een organisatie heeft geholpen in de transitie naar toekomstbestendig en duurzaam ondernemen. Bij Chainable werkt Julia met haar hart voor circulariteit en ruimdenkende blik mee aan de duurzame groei van Chainable.
Co-founder & CCO

Cees van Nispen

Cees is al jarenlang actief in de keukenbranche, voorheen als directeur van Almanova te Oisterwijk, en nu als bedenker en oprichter van Chainable. Direct marketing, een strakke organisatie en discipline op de werkvloer vormden de basis van zijn organisatie. Zijn kracht ligt in het enthousiasmeren en verbinden van personen en bedrijven.
Circular Business Developer

Yannick van ’t Westeinde

Yannick van ’t Westeinde, 27 jaar oud en geboren op het oudste stukje Nederland (Zeeland). Voor zijn studie International Marketing & Management is hij naar Tilburg verhuisd en hier heeft hij zijn interesse in strategische marketing en duurzaamheid uitgebreid. Bij Chainable is Yannick Circulaire Business Developer en houdt zich vooral bezig met de marketing en sales. Met een marketing en sales achtergrond in zowel B2B als B2C markten, en in branches die uiteenlopen van telecom en de tuinbranche tot aan consumenten sportartikelen, hoopt Yannick inzichten vanuit een breed perspectief te kunnen bieden aan de circulaire ontwikkeling en groei van Chainable.
Parttime grafisch medewerker

Suzanne Schneiders

Voor haar afstudeeronderzoek voor de studie Communicatie heeft Suzanne onderzocht hoe Chainable de boodschap van circulariteit en kwaliteit in keukens kan vertalen naar verschillende doelgroepen.
Co-founder & CEO

Simon Rombouts

Simon is een gemotiveerde en oplossingsgerichte adviseur en ondernemer, met een focus op duurzaamheid, innovatie- en managementsystemen. Hij is afgestudeerd als MSc. in Sustainable Business & Innovation aan de Universiteit Utrecht. Simon is gespecialiseerd in de circulaire economie en ‘as-a-service’ businessmodellen.
Lease specialist

Jules Prince

Als mede-eigenaar van Finance Bizniz heeft Jules ervaring als financierings-, lease- en verzekeringsbemiddelaar gericht op woningverbetering. Jules is gespecialiseerd in het verschaffen van lease contracten in zowel de B2B als de B2C markt. Vanuit zijn ervaring als financieel adviseur versterkt Jules het Chainable team omtrent de lease zaken.
Administratie

Marjo Klaassen

Mijn naam is Marjo Klaassen, geboren en opgegroeid in Gilze. Met mijn diverse jaren ervaring op administratief gebied ga ik Chainable ondersteunen. In mijn vrije tijd, wandel of fiets ik graag en geniet van de natuur en onze tuin waar ik dan vaak mijn hobby fotografie in meeneem. Tevens houd ik van gezelligheid en een feestje of etentje op z'n tijd.
Lease Specialist

Bram Zimmerman

Als mede-eigenaar van Finance Bizniz heeft Bram ervaring als financierings-, lease- en verzekeringsbemiddelaar gericht op woningverbetering. Bram is gespecialiseerd in het verschaffen van lease contracten in zowel de B2B als de B2C markt. Vanuit zijn ervaring als financieel adviseur versterkt Bram het Chainable team omtrent de lease zaken.
Circular Engineer

Jade Cohen Tervaert

Ik ben Jade Cohen Tervaert, geboren in Rotterdam, maar opgegroeid op de Veluwe en Betuwe in Gelderland. Vanaf kinds af aan heb ik altijd een sterke connectie gehad de natuur. Ik ben Werktuigbouwkunde gaan studeren om vanuit een technisch perspectief te kunnen werken aan veranderingen en verbeteringen van onze sociale en maatschappelijke relatie met onze natuurlijke omgeving. Daarbij heb ik grote interesse in het creëren van technische oplossingen vanuit een circulair oogpunt dat verschillende vakgebieden verbindt op een integrale wijze. Bij Chainable breng ik de circulariteit van onze keukens naar een nieuw niveau!
Co-founder & CTO

Jordy van Osch

Jordy heeft een passie voor duurzaamheid en ondernemerschap. Gespecialiseerd in Life Cycle Analysis, Industrial Ecology en Supply Chain management. Hij heeft een master in Sustainable Technology behaald aan het KTH Royal Institute of Technology in Stockholm. Jordy is onder andere verantwoordelijk voor de productontwikkeling van Chainable.
Administratie

Yente Dielis

Yente studeert International Business Administration aan Tilburg University. Om een positieve bijdrage te leveren aan de circulaire economie en hierover te leren, is ze als werkstudent begonnen bij Chainable en ondersteunt ze administratieve zaken.
Marketing afstudeer stagiair

Daniël Storck

Mijn naam is Daniël Storck, 22 jaar en geboren en getogen in Capelle aan den IJssel. Op dit moment zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie Commerciële Economie Global Marketing & Sales. Voor mijn afstuderen zal ik onderzoek doen naar de mogelijkheden voor Chainable om haar activiteiten naar het buitenland uit te breiden zonder dat dit ten kosten zal gaan van de circulariteit. De uitkomsten van het onderzoek zal ik in de praktijk testen en implementeren. Naast mijn studie drink ik graag met vrienden een drankje en ben ik vaak in de sportschool of op de tennisbaan te vinden. Ik kijk vol vertrouwen uit naar de komende 5 maanden bij Chainable!
Sustainability Strategist stagiair

Hilde Ruitenberg

Ik ben Hilde Ruitenberg, ik ben 22 jaar en kom uit Nijkerk. Voor mijn studie ben ik naar het mooie Nijmegen verhuisd, waar ik al een paar jaar met plezier woon. Ik ben op dit moment bezig met de Master Environment and Society Studies aan de Radboud Universiteit. Hierbij volg ik de specialisatie Corporate Sustainability. Om de master af te sluiten zal ik de komende tijd mijn afstudeeronderzoek gaan doen bij Chainable. Hierbij ga ik mij bezighouden met de B Corporation certificering. Ik heb er zin in om voor Chainable aan de slag te gaan!
Circular Operations Manager

Dennis van den Assem

Mijn naam is Dennis van den Assem, 46 lentes jong , geboren in Goirle en getogen in Tilburg. In mijn loopbaan heb ik de nodige ervaringen mogen opdoen in het aansturen en beter maken van collega´s, het opzetten van nieuwe depots, het 5S systeem en het lean te werk gaan. Naast mijn werk ben ik een Formule 1 fan, breng ik graag tijd door met onze 3 hondjes en doen we graag een hapje en een drankje met vrienden. Ik kijk er naar uit om mij persoonlijk weer verder te mogen ontwikkelen en mijn ervaringen te delen bij Chainable.
Circular Engineer Intern

Anthony Varin

My name is Anthony Varin, I’m 21 years old and I'm a French intern from La Roche sur Yon. In France, I’m studying engineering, more especially programmation and lean manufacturing. Here, in Chainable, I want to develop a database for the warehouse, and apply a 5S approach. During my free time, I want to visit as many cities as possible, to discover the dutch culture. I’m really happy to come to Chainable for the next 3 months !
Snuffelstagiair

Storm

Storm is onze eeuwige snuffel stagiair. De altijd vrolijke Storm zorgt voor de sfeer op het Chainable kantoor.
over Chainable team