Wij zijn Chainable.

Een beweging met een doel.
We zijn omdenkers en practivisten.

 

We motiveren anderen met het juiste voorbeeld.
Een circulaire economie in balans met mens en milieu.

 

Wij geloven in transparantie. Niet in circulariekoek.
Een eerlijke prijs voor een eerlijk product.
We geven je graag een kijkje in onze keuken.
Nu en in de toekomst.

 

We nemen verantwoordelijkheid voor ieder product dat we maken.
Omdat circulariteit bijdraagt aan de leefbaarheid van onze planeet.
We maken onze partners, klanten en leveranciers bewust van hun verantwoordelijkheid om de keten te sluiten.
Want circulair zijn, dat doe je samen.

 

Wij geloven dat de transitie al in volle gang is.
De transitie naar een circulaire samenleving.
Het nieuwe morgen begint vandaag.
Doe jij ook mee?

Het Chainable Team

Chainable is een jonge en snelgroeiende start-up gevestigd in Gilze, Noord-Brabant. Samen streven wij naar een circulaire samenleving zonder afval. Een wereld waarin de keten gesloten is en de menselijke druk op ecosystemen is geminimaliseerd. Dit kunnen wij echter niet alleen! We zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde baanbrekers die ook eigenhandig de wereld willen veranderen. Ben jij zo iemand?

Kijk dan welke vacatures wij open hebben staan en wellicht werk jij binnenkort samen met ons aan een circulaire samenleving!

Bekijk onze vacatures
Sustainable Growth Officer

Julia Boesenach

Julia Boesenach is opgegroeid in de omgeving van Den Haag. Tijdens haar studie Industrieel Product Ontwerpen in Rotterdam heeft ze haar creatieve en oplossingsgerichte houding ontwikkeld. Ze is vervolgens verhuisd naar Nijmegen voor de master Circulaire Economie, waar ze als veranderkundige een organisatie heeft geholpen in de transitie naar toekomstbestendig en duurzaam ondernemen. Bij Chainable werkt Julia met haar hart voor circulariteit en ruimdenkende blik mee aan de duurzame groei van Chainable.
Co-founder

Cees van Nispen

Cees is al jarenlang actief in de keukenbranche, voorheen als directeur van Almanova te Oisterwijk, en nu als bedenker en oprichter van Chainable. Direct marketing, een strakke organisatie en discipline op de werkvloer vormden de basis van zijn organisatie. Zijn kracht ligt in het enthousiasmeren en verbinden van personen en bedrijven.
Circular Business Developer

Yannick van ’t Westeinde

Yannick van ’t Westeinde, 27 jaar oud en geboren op het oudste stukje Nederland (Zeeland). Voor zijn studie International Marketing & Management is hij naar Tilburg verhuisd en hier heeft hij zijn interesse in strategische marketing en duurzaamheid uitgebreid. Bij Chainable is Yannick Circulaire Business Developer en houdt zich vooral bezig met de marketing en sales. Met een marketing en sales achtergrond in zowel B2B als B2C markten, en in branches die uiteenlopen van telecom en de tuinbranche tot aan consumenten sportartikelen, hoopt Yannick inzichten vanuit een breed perspectief te kunnen bieden aan de circulaire ontwikkeling en groei van Chainable.
Sales en marketing-ondersteuning

Hilde Ruitenberg

Ik ben Hilde Ruitenberg, ik ben 22 jaar en kom uit Nijkerk. Voor mijn studie ben ik naar het mooie Nijmegen verhuisd, waar ik al een paar jaar met plezier woon. Ik ben op dit moment bezig met de Master Environment and Society Studies aan de Radboud Universiteit. Hierbij volg ik de specialisatie Corporate Sustainability. Na mijn afstudeerstage te hebben gedaan bij Chainable blijf ik het team ondersteunen in sales en marketing!
Circular Operations Manager

Dennis van den Assem

Mijn naam is Dennis van den Assem, 46 lentes jong , geboren in Goirle en getogen in Tilburg. In mijn loopbaan heb ik de nodige ervaringen mogen opdoen in het aansturen en beter maken van collega´s, het opzetten van nieuwe depots, het 5S systeem en het lean te werk gaan. Naast mijn werk ben ik een Formule 1 fan, breng ik graag tijd door met onze 3 hondjes en doen we graag een hapje en een drankje met vrienden. Ik kijk er naar uit om mij persoonlijk weer verder te mogen ontwikkelen en mijn ervaringen te delen bij Chainable.
Commercieel manager

Anne Liebregts

Ik ben Anne, mama van 2 jongetjes en ik woon in Bavel samen met mijn 3 mannen. Na 8,5 jaar al werkzaam te zijn geweest in commerciële- en managementfuncties in de bouwsector ben ik sinds 1 oktober gestart als commercieel manager bij Chainable. Ik heb super veel zin om met dit enthousiaste team, vooruitstrevende concept en vernieuwende bedrijf een verschil te gaan maken in de (zakelijke) keukenbranche!
Co-founder & CEO

Simon Rombouts

Simon is een gemotiveerde en oplossingsgerichte adviseur en ondernemer, met een focus op duurzaamheid, innovatie- en managementsystemen. Hij is afgestudeerd als MSc. in Sustainable Business & Innovation aan de Universiteit Utrecht. Simon is gespecialiseerd in de circulaire economie en ‘as-a-service’ businessmodellen.
Circulaire keukenmonteur

Sonny Smits

Ik ben Sonny 24 jaar geleden geboren in Tilburg en sinds 2 jaar woonachtig in het mooie en rustige Berkel-Enschot. Daar woon ik samen met mijn vriendin Denise en onze 2 border-collies, Guusje en Rosie. Sinds mijn 14e ben ik aan het werk en heb bij enkele organisaties ervaring kunnen opbouwen als medewerker, Shift-leader, trainer en installateur. Nu is het tijd om deze ervaringen
te gaan toepassen, verbeteren en uitbreiden bij Chainable als de eerste circulaire keukenmonteur van Nederland! Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging waarin we samen een prachtig netwerk gaan realiseren.
Co-founder & CTO

Jordy van Osch

Jordy heeft een passie voor duurzaamheid en ondernemerschap. Gespecialiseerd in Life Cycle Analysis, Industrial Ecology en Supply Chain management. Hij heeft een master in Sustainable Technology behaald aan het KTH Royal Institute of Technology in Stockholm. Jordy is onder andere verantwoordelijk voor de productontwikkeling van Chainable.
Administratie

Marjo Klaassen

Mijn naam is Marjo Klaassen, geboren en opgegroeid in Gilze. Met mijn diverse jaren ervaring op administratief gebied ga ik Chainable ondersteunen. In mijn vrije tijd, wandel of fiets ik graag en geniet van de natuur en onze tuin waar ik dan vaak mijn hobby fotografie in meeneem. Tevens houd ik van gezelligheid en een feestje of etentje op z'n tijd.
Lease Specialist

Bram Zimmerman

Als mede-eigenaar van Finance Bizniz heeft Bram ervaring als financierings-, lease- en verzekeringsbemiddelaar gericht op woningverbetering. Bram is gespecialiseerd in het verschaffen van lease contracten in zowel de B2B als de B2C markt. Vanuit zijn ervaring als financieel adviseur versterkt Bram het Chainable team omtrent de lease zaken.
Administratie

Yente Dielis

Yente studeert International Business Administration aan Tilburg University. Om een positieve bijdrage te leveren aan de circulaire economie en hierover te leren, is ze als werkstudent begonnen bij Chainable en ondersteunt ze administratieve zaken.
Lease specialist

Jules Prince

Als mede-eigenaar van Finance Bizniz heeft Jules ervaring als financierings-, lease- en verzekeringsbemiddelaar gericht op woningverbetering. Jules is gespecialiseerd in het verschaffen van lease contracten in zowel de B2B als de B2C markt. Vanuit zijn ervaring als financieel adviseur versterkt Jules het Chainable team omtrent de lease zaken.
Inkoper

Yvonne van Vliet

Ik ben Yvonne, moeder van 2 jongens en woon net boven de grote rivieren, in het gezellige Gorinchem. Tijdens mijn loopbaan heb ik onder meer ervaring opgedaan op het gebied van inkoop & logistiek, kwaliteitsmanagement en productontwikkeling. Ik heb er enorm veel zin in om bij Chainable aan de slag te gaan als Inkoper en alle processen hieromheen te gaan optimaliseren.
Circulaire keukenmonteur

Sander Franken

Ik ben Sander, 29 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Tilburg en sinds bijna 2 jaar woonachtig in Dongen samen met mijn vriendin en onze 2 poezen. In mijn vrije tijd ben ik formule 1 liefhebber en fanatiek Willem II supporter.
Voor mijn werk heb ik altijd als koerier gewerkt. Zo'n 3 jaar geleden ben ik begonnen met installeren en heb ik af en toe een training mogen geven. Ik heb erg veel zin om mijn kennis verder te mogen ontwikkelen en te beginnen als circulaire keukenmonteur bij dit mooie bedrijf.
Circular Engineer

Tygo Cruijssen

Sales Binnendienst

Rohan de Vormer

Werkvoorbereiding

Myrthe Hendriks

Mijn naam is Myrthe Hendriks. Net zoals Marjo ben ik woonachtig in Gilze. Ik studeer logistiek management aan Avans Academie in Den Bosch. Als werkstudent ga ik bij Chainable de logistieke operatie ondersteunen. Mijn hobby's zijn koken en dineren ook luister ik graag een podcast.
Ik heb er zin in om voor Chainable aan de slag te gaan!
Werkstudent Marketing & Sales

Kyle Driessen

Mijn naam is Kyle Driessen en ik ben 22 jaar oud. Begin dit jaar ben ik begonnen als werkstudent marketing & sales bij Chainable. Momenteel ben ik bezig met mijn studie Marketing Management aan Tilburg University. Vooral door de duurzaamheid en circulariteit binnen Chainable kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan!
Sales binnendienst

Milo Kleynjan

Stagiair

Stein Hendriks

Ik ben Stein en ik volg de opleiding Facilitaire Dienstverlening. Tijdens mijn stage bij Chainable ga ik ervoor zorgen dat het magazijn er goed en mooi uit komt te zien. Ook zorg ik er tijdens deze periode voor dat we alles mooi op een rijtje hebben binnen dit bedrijf!
Stagiair Technische bedrijfskunde

Arthur Vereijken

Ik ben Arthur Vereijken, 24 jaar oud en kom uit Aarle-Rixtel, de komende maanden ga ik stage lopen bij Chainable. Ik volg de opleiding Technische bedrijfskunde op de Avans in Tilburg en ben bezig met mijn 3e jaar. Ik kijk erg uit naar mijn stageperiode bij Chainable om hier toe te passen wat ik allemaal geleerd heb, hierdoor hoop ik wat mooie dingen te kunnen verbeteren in het circulaire keukenproces van Chainable!
Magazijnmedewerker

Kees Leemans

Hoi, ik ben Kees Leemans, geboren in Zaltbommel en woonachtig in Gorinchem. Ik woon samen met Monique. Onze gezamenlijke hobby is touren met de cabrio SLK naar Italië. Ik ben werkzaam geweest in meerdere logistieke functies, nu ga ik de uitdaging aan bij Chainable!
Snuffelstagiair

Storm

Storm is onze eeuwige snuffel stagiair. De altijd vrolijke Storm zorgt voor de sfeer op het Chainable kantoor.