Skip to main content

Wij zijn Chainable.

Een beweging met een doel.
We zijn omdenkers en practivisten.

 

We motiveren anderen met het juiste voorbeeld.
Een circulaire economie in balans met mens en milieu.

 

Wij geloven in transparantie. Niet in circulariekoek.
Een eerlijke prijs voor een eerlijk product.
We geven je graag een kijkje in onze keuken.
Nu en in de toekomst.

 

We nemen verantwoordelijkheid voor ieder product dat we maken.
Omdat circulariteit bijdraagt aan de leefbaarheid van onze planeet.
We maken onze partners, klanten en leveranciers bewust van hun verantwoordelijkheid om de keten te sluiten.
Want circulair zijn, dat doe je samen.

 

Wij geloven dat de transitie al in volle gang is.
De transitie naar een circulaire samenleving.
Het nieuwe morgen begint vandaag.
Doe jij ook mee?

Het Chainable Team

Chainable is een jonge en snelgroeiende start-up gevestigd in Gilze, Noord-Brabant. Samen streven wij naar een circulaire samenleving zonder afval. Een wereld waarin de keten gesloten is en de menselijke druk op ecosystemen is geminimaliseerd. Dit kunnen wij echter niet alleen! We zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde baanbrekers die ook eigenhandig de wereld willen veranderen. Ben jij zo iemand?

Kijk dan welke vacatures wij open hebben staan en wellicht werk jij binnenkort samen met ons aan een circulaire samenleving!

Bekijk onze vacatures
Ambassadeur & Co-founder

Cees van Nispen

Cees is al jarenlang actief in de keukenbranche, voorheen als directeur van Almanova te Oisterwijk, en nu als bedenker en oprichter van Chainable. Direct marketing, een strakke organisatie en discipline op de werkvloer vormden de basis van zijn organisatie. Zijn kracht ligt in het enthousiasmeren en verbinden van personen en bedrijven.
Co-founder & CEO

Simon Rombouts

Simon is een gemotiveerde en oplossingsgerichte adviseur en ondernemer, met een focus op duurzaamheid, innovatie- en managementsystemen. Hij is afgestudeerd als MSc. in Sustainable Business & Innovation aan de Universiteit Utrecht. Simon is gespecialiseerd in de circulaire economie en ‘as-a-service’ businessmodellen.
Co-founder & CTO

Jordy van Osch

Jordy heeft een passie voor duurzaamheid en ondernemerschap. Gespecialiseerd in Life Cycle Analysis, Industrial Ecology en Supply Chain management. Hij heeft een master in Sustainable Technology behaald aan het KTH Royal Institute of Technology in Stockholm. Jordy is onder andere verantwoordelijk voor de productontwikkeling van Chainable.
Commercieel Medewerker Binnendienst

Manon de Bell

Manon is geboren en getogen in Loon op Zand, waar ze woont met haar vriend, zoontje en trouwe viervoeter. Ze heeft veel ervaring met sales, zowel in de binnen- als de buitendienst. Daarnaast heeft ze ook een creatieve achtergrond, dankzij haar opleiding Interieurvormgeving en werkzaamheden als fotograaf. Bij Chainable werkt Manon in de commerciële binnendienst en staat ze af en toe ook achter de camera!
Sales Manager

Merlijn Crébolder

Sustainable Growth Officer

Julia Boesenach

Julia Boesenach is opgegroeid in de omgeving van Den Haag. Tijdens haar studie Industrieel Product Ontwerpen in Rotterdam heeft ze haar creatieve en oplossingsgerichte houding ontwikkeld. Ze is vervolgens verhuisd naar Nijmegen voor de master Circulaire Economie, waar ze als veranderkundige een organisatie heeft geholpen in de transitie naar toekomstbestendig en duurzaam ondernemen. Bij Chainable werkt Julia met haar hart voor circulariteit en ruimdenkende blik mee aan de duurzame groei van Chainable.
Operationeel Manager

Henk van der Vegt

Mijn naam is Henk van der Vegt. Ik ben geboren in april 1962 in Doetinchem, midden in de Achterhoek. Ik ben daarom ook nog steeds fan van de voetbalclub De Graafschap. Nu wonend in het dorpje Alphen samen met mijn vrouw Angelique.
Ik ben mijn loopbaan begonnen als verkoper van radio, tv, witgoed etc. zo'n 5 jaar. Hierna heb ik bij diverse bedrijven als leidinggevende gewerkt, altijd in een productieomgeving ( o.a. in de Automotive, Bouw, Chemie, Grafisch, Metaal, Kunststof). Ik heb mij onder andere bezig gehouden met het brengen van structuur m.b.v. onder andere LEAN ( 5S, TPM, Kaizen), QRM en andere methodes. Vooral het werken met en tussen de mensen vind ik erg belangrijk. Sinds augustus 2023 werk ik bij Chainable met de gedachte mee te helpen aan een duurzame en circulaire wereld. Met collega's die dezelfde, een geweldig mooie visie delen: De wereld duurzaam maken.
Kwaliteitscoördinator

Dennis van den Assem

Mijn naam is Dennis van den Assem, 46 lentes jong , geboren in Goirle en getogen in Tilburg. In mijn loopbaan heb ik de nodige ervaringen mogen opdoen in het aansturen en beter maken van collega´s, het opzetten van nieuwe depots, het 5S systeem en het lean te werk gaan. Naast mijn werk ben ik een Formule 1 fan, breng ik graag tijd door met onze 3 hondjes en doen we graag een hapje en een drankje met vrienden. Ik kijk er naar uit om mij persoonlijk weer verder te mogen ontwikkelen en mijn ervaringen te delen bij Chainable.
Stagiair Marketing en Communicatie

Bram van den Braak

Mijn naam is Bram en ik woon in Gilze. Sinds het begin van 2024 loop ik stage bij Chainable als marketing- en communicatiespecialist. Momenteel volg ik deze opleiding op De Rooi Pannen in Tilburg. Chainable is voor mij een heel interessant bedrijf om stage bij te lopen door de duurzaamheid en circulariteit waar het naar streeft. Er valt voor Chainable nog veel te halen via social media en daar ga ik me dan ook voornamelijk mee bezighouden.
Stagiaire

Lisa Rademaker

Mijn naam is Lisa en ik volg de opleiding technische bedrijfskunde in Tilburg. Als afstudeeropdracht houd ik mij bezig met het minimaliseren van kosten in de keukenmontagetijd van de circulaire keukens. Ik kijk er naar uit om veel te leren en door mijn project bij te kunnen dragen aan de visie van Chainable!
Circular Engineer

Tygo Cruijssen

Tygo Cruijssen, 24 jaar oud en geboren en getogen in Tilburg. Ik ben een creatieve HBO Bouwkunde student met een MBO bouwkunde diploma opzak. Met de reeds opgebouwde bouwkundige kennis kan ik een goede aanvulling geven in de circulaire engineering van Chainable. Verder ben ik erg geïnteresseerd in ontwerpen en engineering met behulp van BIM-modellen (3D). Ik verwacht in 2025 met HBO Bouwkunde Bachelor te behalen.
Product Developer

Robin van Helvoort

Ik ben Robin van Helvoort. Hiervoor ben ik werkzaam geweest als ontwerper en ontwikkelaar op het gebied van kantoorinrichting. Hier heb ik ervaren dat duurzaamheid en circulariteit een steeds belangrijkere rol krijgen en het is dan ook mijn doel om hier iets aan bij te dragen. Ik woon samen met mijn vriendin Janne, dochtertje Ella en hond Moos. Koffie drinken maar vooral ook zetten is mijn hobby, dus voor vragen over koffie kun je ook altijd bij mij terecht!
Circulaire Keukenmonteur

Jack Gevelaar

Montage lead/Circulaire keukenmonteur

Sonny Smits

Ik ben Sonny 24 jaar geleden geboren in Tilburg en sinds 2 jaar woonachtig in het mooie en rustige Berkel-Enschot. Daar woon ik samen met mijn vriendin Denise en onze 2 border-collies, Guusje en Rosie. Sinds mijn 14e ben ik aan het werk en heb bij enkele organisaties ervaring kunnen opbouwen als medewerker, Shift-leader, trainer en installateur. Nu is het tijd om deze ervaringen
te gaan toepassen, verbeteren en uitbreiden bij Chainable als de eerste circulaire keukenmonteur van Nederland! Ik kijk uit naar deze nieuwe uitdaging waarin we samen een prachtig netwerk gaan realiseren.
Circular Engineer

Joy Snoeren

Mijn naam is Joy, opgegroeid in Oosterhout en tussendoor kort naar Limburg verhuisd voor mijn studie Industrial Design Engineering; Daar waar mijn passie voor productinnovatie is gegroeid. Thuis vind je mij regelmatig schetsend, brainstormend of fotograferend en dan het liefst samen buiten tijdens een wandeling. Ik word enthousiast van het combineren van techniek, ontwerp en duurzaamheid. Voor Chainable mag ik als Circular Engineer aan de slag met deze mooie combinatie. Ik werk aan de productoptimalisatie en -ontwikkeling om met het team de keukens naar een nog hoger niveau te tillen. Samen bouwen aan een keukenwereld zonder afval en op naar 100% circulair!
Administratie

Marjo Klaassen

Mijn naam is Marjo Klaassen, geboren en opgegroeid in Gilze. Met mijn diverse jaren ervaring op administratief gebied ga ik Chainable ondersteunen. In mijn vrije tijd, wandel of fiets ik graag en geniet van de natuur en onze tuin waar ik dan vaak mijn hobby fotografie in meeneem. Tevens houd ik van gezelligheid en een feestje of etentje op z'n tijd.
Service Coördinator

Rohan de Vormer

Ik ben Rohan, ik ben geadopteerd uit Sri Lanka en opgegroeid in Den Haag. Na jaren dichtbij het strand te hebben gewoond ben ik voor de liefde verhuisd naar het altijd bruisende Rijen. Zodoende kwam ik bij Chainable terecht, waar ik met veel plezier de verbinding maak tussen sales en operations.
Magazijn Chef

Kees Leemans

Hoi, ik ben Kees Leemans, geboren in Zaltbommel en woonachtig in Gorinchem. Ik woon samen met Monique. Onze gezamenlijke hobby is touren met de cabrio SLK naar Italië. Ik ben werkzaam geweest in meerdere logistieke functies, nu ga ik de uitdaging aan bij Chainable!
Medewerker Binnendienst

Kyle Driessen

Mijn naam is Kyle Driessen en ik ben 22 jaar oud. Begin dit jaar ben ik begonnen als werkstudent marketing & sales bij Chainable. Momenteel ben ik bezig met mijn studie Marketing Management aan Tilburg University. Vooral door de duurzaamheid en circulariteit binnen Chainable kijk ik er naar uit om aan de slag te gaan!
Circulaire Keukenmonteur/Instructeur

Sander Franken

Ik ben Sander. Ik ben geboren en getogen in Tilburg en woonachtig in Dongen samen met mijn vriendin en onze 2 poezen. In mijn vrije tijd ben ik formule 1 liefhebber en fanatiek Willem II supporter.
Voor mijn werk heb ik altijd als koerier gewerkt. Zo'n 3 jaar geleden ben ik begonnen met installeren en heb ik af en toe een training mogen geven. Ik heb erg veel zin om mijn kennis verder te mogen ontwikkelen en te beginnen als circulaire keukenmonteur bij dit mooie bedrijf.
Werkvoorbereiding

Myrthe Hendriks

Mijn naam is Myrthe Hendriks. Net zoals Marjo ben ik woonachtig in Gilze. Ik studeer logistiek management aan Avans Academie in Den Bosch. Als werkstudent ga ik bij Chainable de logistieke operatie ondersteunen. Mijn hobby's zijn koken en dineren ook luister ik graag een podcast.
Ik heb er zin in om voor Chainable aan de slag te gaan!
Sales en marketing-ondersteuning

Hilde Ruitenberg

Ik ben Hilde Ruitenberg, ik ben 22 jaar en kom uit Nijkerk. Voor mijn studie ben ik naar het mooie Nijmegen verhuisd, waar ik al een paar jaar met plezier woon. Ik ben op dit moment bezig met de Master Environment and Society Studies aan de Radboud Universiteit. Hierbij volg ik de specialisatie Corporate Sustainability. Na mijn afstudeerstage te hebben gedaan bij Chainable blijf ik het team ondersteunen in sales en marketing!
Circulaire keukenmonteur

Iwan Uijens

Magazijnmedewerker

Stein Hendriks

Ik ben Stein en ik volg de opleiding Facilitaire Dienstverlening. Tijdens mijn stage bij Chainable ga ik ervoor zorgen dat het magazijn er goed en mooi uit komt te zien. Ook zorg ik er tijdens deze periode voor dat we alles mooi op een rijtje hebben binnen dit bedrijf!
Administratie

Yente Dielis

Projectleider

Laurens Packbiers

Logistiek medewerker

Stijn Brouwers

Werkstudent productontwikkeling

Kirsten Michels

Snuffelstagiair

Storm

Storm is onze eeuwige snuffel stagiair. De altijd vrolijke Storm zorgt voor de sfeer op het Chainable kantoor.
Close Menu

Samen op weg naar 100% circulaire keukens.

Chainable

Hercules 4
5126 RK  GILZE
Nederland

T: +31 (0) 85 485 0909
E: hello@chainable.nl