Werken bij Chainable

We zijn altijd op zoek naar talentvolle en gemotiveerde baanbrekers die ook eigenhandig de wereld willen veranderen. Je kunt hieronder zien welke openstaande vacatures wij momenteel hebben. Staat jouw toekomstige job er niet bij? Stuur ons dan een open sollicitatie en wellicht werk jij binnenkort samen met ons aan een keukenwereld zonder afval!

Circular Engineer / Technisch Tekenaar

Vacature:            Circular Engineer / Technisch Tekenaar

Bij Chainable zijn we opzoek naar een circular engineer/technisch tekenaar om ons team te versterken.

Rol: Fulltime 
Plaats: 
Regio Tilburg-Breda (Gilze)
Start: per direct

Over de rol:
Vind je het leuk om jouw technische en organisatorische vaardigheden in te zetten om circulariteit de standaard te maken? Lijkt het je leuk de sleutel te zijn tussen operations en sales? Wil jij meewerken aan een duurzame keten verandering van de traditionele keukenbranche?
Dan is deze functie iets voor jou!

Wij zoeken iemand voor een gevarieerde functie als technisch tekenaar (Circular Engineer) / Werkvoorbereiding. Je krijgt direct verantwoordelijkheid en rapporteert aan de CTO. Je analyseert de huidige stand van zaken en je stelt een concreet werkproces op.

Je zult de schakel zijn tussen operations en sales. Je werk omvat drie kerntaken:
1. Technisch tekenaar; het uitwerken van technische tekeningen voor interne productoptimalisaties of maatwerk voor onze klanten. Deze tekeningen maak je in AutoCAD.

2. Werkvoorbereiding; het op de juiste manier voorbereiden van lopende projecten zodat alle informatie omtrent projecten op het juiste moment zowel intern als extern beschikbaar is. Dit omvat installatietekeningen, projecttekeningen en overige noodzakelijke informatie. Je bent daarbij een belangrijke schakel in de optimalisatie van ons proces.

 1. Circulariteitsbewaking (materialenpaspoort); met jouw kennis van het product en de lopende projecten word je verantwoordelijk voor het up to date houden van het materialenpaspoort van iedere keuken. Je draagt zorgt dat iedere keuken die uitgeleverd wordt op de juiste manier gekoppeld wordt aan het digitale paspoort. Zo bewaak jij samen met ons de circulariteit van onze keukens.

Als technisch tekenaar / werkvoorbereider maak je zelfstandig de technische ontwerpen en tekeningen in Autocad, deze tekeningen worden door onze partners gebruikt om halffabricaten te produceren. Kennis en ervaring met Autocad is daarom een must. Je werkt samen met het gehele operationsteam aan productverbeteringen van onze keukens, daarnaast houd je je bezig met het uittekenen van maatwerk voor onze klanten. Daarnaast zorg je dat de uitgeleverde keukens in een materialenpaspoort worden opgenomen en dat je aanspreekpunt bent voor de toeleveranciers van materialen. Kennis over materialenpaspoorten is een pre echter geen vereiste. Deze kennis kun je bij Chainable opbouwen.

Kortom; dit is een zeer diverse job voor 5 dagen per week. Je moet sociaal vaardig zijn en ook contact hebben met aannemers en bouwers. Je moet het leuk vinden om hands-on dingen aan te pakken en variatie in je werkzaamheden te hebben. Daarnaast ben jij gedreven om samen met ons een circulaire samenleving te creëren.

Over Chainable

Met het Chainable team zie je kansen in de markt, om van Chainable hét circulaire keukensysteem te maken voor de zakelijke markt (woningcorporaties, beleggers, aannemer, bouw- & ontwikkelpartners,  industrieel- en conceptuele bouwers c.q.  assemblagehallen). Je bent intrinsiek gemotiveerd om een circulaire economie te creëren en daarmee het materiaalverbruik en de CO2 uitstoot van de keukensector te minimaliseren. Je bouwt samen met ons de organisatie die er klaar voor is om nationaal én internationaal een circulair succesverhaal te zijn.

Wie ben jij? Wat zijn jouw rollen en taken?

 • Je bent technisch onderlegd (in tekenwerk) of 3D-modellering.
  • MBO/HBO met een technische achtergrond (bv. Bouwkunde, engineering,technisch tekenen, werkvoorbereiding etc.)
  • Kennis en kunde van AutoCAD is een must. Kennis van installatietekeningen is een pre.
  • Enige kennis van BIM is handig.
 • Je bent georganiseerd en doortastend. Kloppen alle zaken die we moeten hebben, kunnen we met vertrouwen een nieuw project ingaan?
 • Je hebt aantoonbare ervaring in technisch tekenwerk en/of werkvoorbereiding.
 • Je hebt kennis en interesse in of affiniteit met de Nederlandse bouweconomie. 
 • Ervaring in de Nederlandse bouwsector is een pré. 
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit en kunt helder communiceren.
 • Je gelooft écht in onze missie en wil je inzetten om de bouwsector naar het volgende niveau te tillen op het gebied van circulariteit. Ervaring met fysieke producten / de maakindustrie is een pré.
 • Ervaring met een materialenpaspoort is een pré.
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Nederlands. Engels is een pré.

Wat je krijgt

 • de mogelijkheid om concreet mee te bouwen aan de versnelling van de transitie naar een circulaire economie.
 • een verantwoordelijke functie in een hecht team van intrinsiek gemotiveerde baanbrekers, waar een gezonde focus op impact en een gezellige werksfeer samenkomen.
 • Een flexibel thuiswerkbeleid, waarbij alle middelen worden verschaft om dit te doen (laptop, thuiswerkplek etc.). 
  • Bij een fulltime functie verwachten we dat je drie van de vijf dagen op kantoor bent.
 • Een marktconform salaris (tussen de 2500-3200 afhankelijk van ervaring) 
 • Volwaardig pensioenplan.
 • Volledige reiskostenvergoeding.
 • De mogelijkheid om mee te delen in het groeisucces van Chainable.
 • 25 vakantiedagen en 4 atv dagen.
 • Een deel eigen gekozen nationale feestdagen; vier jij liever het suikerfeest in plaats van Pinksteren? Dan kun je zelf dagen omruilen.
 • Een flexibele werkcultuur met veel ruimte om je werkweek zelf in te delen; jij weet immers zelf waar en wanneer je op je best bent.
 • Elk halfjaar een leuke teamsessie om lol te trappen, te reflecteren en nieuwe doelen te stellen.

Hebben we je interesse gewekt? Laat dan van je horen.

Dit zijn de volgende stappen die je te wachten staan:

Je laat weten dat je interesse hebt in deze baan via hello@chainable.nl of via de onderstaande knop.
Hoe meer je vertelt over jezelf en waarom je bij Chainable wilt werken, hoe beter! Wees creatief! 

Laten we vervolgens elkaar wat beter leren kennen; we plannen een kort digitaal gesprek in om de rol in het kort te bespreken en om al even te horen wat jouw verwachtingen zijn. Vervolgens nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek (interview). Er vinden minimaal twee gesprekken plaats en je ontmoet direct de collega’s waar je veel mee zult samenwerken.

We informeren je altijd zo snel mogelijk zodat je weet waar je aan toe bent. Als we een match zijn kun je een mooi aanbod verwachten en daarna natuurlijk zo snel mogelijk bij ons aan de slag!

Heb je eerst nog wat vragen? Stuur gerust een mailtje naar: hello@chainable.nl 

Deadline voor een reactie op deze vacature is: 20 september 2022. 

 

Circulaire keukenmonteur

Vacature:           Circulaire keukenmonteur 

Bij Chainable zijn we opzoek naar een circulaire keukenmonteur om ons team te versterken.

Rol: Part-time/Full-time, Plaats: Regio Tilburg-Breda (Gilze)

Start: In overleg. 

 

Over de rol

Ben jij handig en vind je het leuk om jouw skills in te zetten om circulariteit de standaard te maken? Wil jij meewerken aan een duurzame keten verandering van de traditionele keukenbranche? Dan is deze functie iets voor jou!

Je wordt onderdeel van ons operationeel team en draagt samen met collega’s zorg voor de installatie van onze circulaire keukens. Daarnaast werk je samen met onze circular operations manager aan het opzetten van de operationele processen, het indelen van ons magazijn en het klaarzetten van orders. Kortom een baan met enorm veel afwisseling. 

Ervaring in keukenmontage is geen vereiste. Wel is het een vereiste dat je het leuk vind om te klussen, graag je handen uit de mouwen steekt en gemotiveerd bent om mooie producten op te leveren. Wij maken keukens waar we zelf ook in willen koken. Je wordt door ons begeleid tot echte circulaire keukenmonteur via de Chainable Academy.

Als keukenmonteur ben jij verantwoordelijk voor de complete installatie van een keuken bij onze klanten. In deze veelzijdige functie ben je van alle markten thuis, monteren, servicemeldingen oplossen en apparatuur aansluiten.  Als je hier nog geen ervaring mee hebt, dan ga je dit allemaal bij ons leren! Uiteraard is het van belang dat je netjes werkt, en de klant waar je bezig bent vriendelijk te woord staat. Een hoge mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid zijn hierbij een must. 

Wie ben jij? Wat zijn jouw rollen en taken?

 • Je bent gemotiveerd om te leren en je wil jezelf graag ontwikkelen als een van de eerste  circulaire keukenmonteurs.
 • Je hebt ervaring interieurbouw-, houtbouw, klein metaal of een vergelijkbare opleiding en hebt twee rechterhanden (Klusser).
 • Ervaring met fysieke producten / de maakindustrie is een pré.
 • Je bent communicatief sterk en oplossingsgericht.
 • Je bent in bezit van rijbewijs B.
 • Je houdt van uitdagingen en bent leergierig. 
 • Je bent klantvriendelijk en representatief.
 • Je bent communicatief vaardig. 
 • Je hebt een no-nonsense mentaliteit. 
 • Je bent flexibel en wil graag meegroeien met onze snelgroeiende organisatie. 
 • Je bent minimaal 16 uur beschikbaar p.w. en wil meegroeien met het bedrijf naar 40 uur. 
 • Je staat achter onze missie om een circulaire economie te creëren en daarmee het materiaalverbruik en de CO2 uitstoot van de keukensector te minimaliseren.
 • Niet bang voor de snuffelstagiair Storm (geen must).

Wat je krijgt

 • De mogelijkheid om concreet mee te bouwen aan de versnelling van de transitie naar een circulaire economie.
 • Een leuke functie in een hecht team van intrinsiek gemotiveerde baanbrekers, waar een gezonde focus op impact en een gezellige werksfeer samenkomen.
 • Een interne opleiding tot een van de eerste circulaire keukenmonteurs via de Chainable Academy. 
 • Een marktconform salaris. 
 • Volwaardig pensioenplan.
 • Volledige reiskostenvergoeding.
 • Telefoon- en onkostenvergoeding.
 • Overuren worden uitbetaald of zijn op te nemen als vakantiedagen;
 • De mogelijkheid om mee te delen in het groeisucces van Chainable.
 • Een heftruckcertificaat verzorgt door Chainable. 
 • De kans om samen met ons te groeien naar een fulltime contract, zodra hiervoor binnen Chainable de mogelijkheden zijn. We verwachten dat dit nog dit kalenderjaar mogelijk gaat zijn.
 • 25 vakantiedagen (op basis van 40 uur)
 • Een deel eigen gekozen nationale feestdagen; vier jij liever het suikerfeest in plaats van Pinksteren? Dan kun je zelf dagen omruilen.
 • Een flexibele werkcultuur met veel ruimte om je werkweek zelf in te delen; wil jij liever op zaterdag werken? Dan kan dit.  
 • Elk halfjaar een leuke teamsessie om lol te trappen, te reflecteren en nieuwe doelen te stellen. . 

Hebben we je interesse gewekt? Laat dan van je horen.

Dit zijn de volgende stappen die je te wachten staan:

Je laat weten dat je interesse hebt in deze baan via hello@chainable.nl of via de onderstaande knop.
Hoe meer je vertelt over jezelf en waarom je bij Chainable wilt werken, hoe beter! Wees creatief! 

Laten we vervolgens elkaar wat beter leren kennen; we plannen een kort digitaal gesprek in om de rol in het kort te bespreken en om al even te horen wat jouw verwachtingen zijn. Vervolgens nodigen we je uit voor een persoonlijk gesprek (interview). Er vinden minimaal twee gesprekken plaats en je ontmoet direct de collega’s waar je veel mee zult samenwerken.

We informeren je altijd zo snel mogelijk zodat je weet waar je aan toe bent. Als we een match zijn kun je een mooi aanbod verwachten en daarna natuurlijk zo snel mogelijk bij ons aan de slag!

Heb je eerst nog wat vragen? Stuur gerust een mailtje naar: hello@chainable.nl

Stage: Sales & Marketing

Vacature – Gezocht: Sales & Marketingstagiair – Chainable®
Start:
Januari 2022 – minimaal 3 maanden tot 6 maanden.

Wij zijn een bedrijf dat circulaire (duurzame) keukens op de markt brengt. Dit doen we op basis van een kitchen-as-a-service propositie. We zijn gefocust op woningcorporaties en institutionele beleggers (een duidelijke B2B markt).

Functieomschrijving:
We zoeken een hands-on sales & marketingstagiair die zich bij ons team wil voegen op ons kantoor in Gilze (gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanuit Breda of Tilburg). We zijn een jong bedrijf met een ‘just do it’ mentaliteit. Wij zullen je zo goed mogelijk begeleiden maar je zult direct verantwoordelijkheid krijgen over zaken als sales & promotiematerialen, social media updates, het bijhouden en uitbreiden van de website en eventueel direct klantcontact. Daarnaast bieden we ruimte voor afstudeeronderzoeken omtrent onze communicatie & marketing strategie. Tijdens de stage kun je leren van iemand met meer dan 50 jaar saleservaring.

Vaardigheden:

 • Affiniteit met sales én marketing!
 • Kennis van, of interesse in, SEO (Search Engine Optimization).
 • Kennis van, of interesse in designtools.
 • Kennis van sales & marketingtools zoals Hubspot en Loom is een pre.
 • Kennis van social-media platformen als: Twitter, LinkedIn & Instagram.
 • Het maken van goede sales & promotiematerialen.
 • Organisatorische vaardigheden zijn een plus.
 • Ervaring met het opzetten van een sales & marketingstrategie is een plus.
 • Technische kennis van het opzetten van eventuele digitale rekentools is een plus. 

Profiel:

 • We verwachten dat je vloeiend bent in Nederlands in zowel woord als geschrift.
 • Affiniteit met digitale sales & marketing.
 • Affiniteit met duurzaamheid of de circulaire economie.
 • Proactief en een goede werkhouding.
 • Minstens 3 maanden beschikbaar.
 • Een positieve mentaliteit.

Wat bieden wij:

 • Een leuke en dynamische werkomgeving (start-up).
 • Begeleiding van ervaren zowel als jonge ondernemers.
 • Een maandelijkse vrijdagmiddagborrel.
 • Een laptop van de zaak.
 • 350 euro per maand aan stagevergoeding (op basis van 40 uur).
 • Eventuele reiskostenvergoeding in overleg.

Stuur ons je CV en een korte motivatie als je interesse hebt.

Stage: Industrial Design & Productontwikkeling

Vacature – Gezocht: Industrial Design & Productontwikkeling – Chainable
Start:
Januari 2022 – minimaal 3 maanden tot 6 maanden.

Wij zijn een bedrijf dat circulaire (duurzame) keukens op de markt brengt. Dit doen we op basis van een kitchen-as-a-service propositie. We zijn gefocust op woningcorporaties en institutionele beleggers (een duidelijke B2B markt).

Functieomschrijving:
We zoeken een hands-on Industrial Design & Productontwikkelaar die zich bij ons team wil voegen op ons kantoor in Gilze (gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer vanuit Breda of Tilburg). We zijn een jong bedrijf met een ‘just do it’ mentaliteit. Wij zullen je zo goed mogelijk begeleiden maar je zult direct verantwoordelijkheid krijgen over zaken als werkvoorbereiding en het ondersteunen bij de uitwerking van orders en offertes. Daarnaast zullen we je betrekken in het ontwerpproces van duurzame en circulaire keukenoplossingen. Je kunt samen met ons opzoek naar de meest duurzame materiaaloplossingen en deze zullen we samen uitvoerig testen. Tijdens de stage zullen wij je uiteraard naar behoefte begeleiden, maar we geven we je ook graag de ruimte en vrijheid om te experimenteren en te leren.

Vaardigheden:

 • Affiniteit met productontwikkeling.
 • Kennis van, of interesse in, Design for Reassembly.
 • Kennis van, of interesse in, Circular Design.
 • Werkvaardigheid in CAD-tekenprogramma’s zoals AutoCAD, Solidworks etc.
 • Eventueel organisatorische vaardigheden zijn een plus.
 • Ervaring met duurzame materiaaltoepassingen is een plus.
 • Technische kennis van het opzetten van eventuele digitale rekentools is een plus.

Profiel:

 • We verwachten dat je vloeiend bent in Nederlands in zowel woord als geschrift.
 • Affiniteit met het ontwerpen en lanceren van duurzame concepten.
 • Affiniteit met duurzaamheid of de circulaire economie.
 • Proactief en een goede werkhouding.
 • Minimaal Hbo-niveau (jaar 3 of 4).
 • Minstens 3 maanden beschikbaar.
 • Een positieve mentaliteit. 

Wat bieden wij:

 • Een leuke en dynamische werkomgeving (start-up).
 • Begeleiding van ervaren zowel als jonge ondernemers.
 • Een maandelijkse vrijdagmiddagborrel.
 • Een laptop van de zaak.
 • 250 euro per maand aan stagevergoeding (op basis van 40 uur).
 • Eventuele reiskostenvergoeding in overleg.

Stuur ons je CV en een korte motivatie (mag gewoon in de mail) als je interesse hebt.

Open sollicitatie